З Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік 2020-й був позначений багатьма пам’ятними подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією нових проектів, запровадженням ініційованих технологій у виробництві. Це був рік насичений викликами та подіями, з якими раніше не стикалися не лише ми, а й у весь світ! Але не зважаючи на всі складнощі ми запровадили нові технології у виробництві, реалізували багато нових проектів та втілили у життя амбітні плани для подальшого розвитку нашої компанії.

Здобутками цього року стали  відкриття заводу по виробництву мікродобрив EnerGreen Premium, старт будівництва заводу сучасних засобів зхисту рослин Bayton,  створили науково- дослідну платформу, яка складається з лабораторії R&D та дослідного центру, що відчинить двері в наступному році, та зможе надавати широкий спектр послуг для партнерів по дослідженню стану грунтів, рослин, тощо. Ми обладнали центр найсучашнішим устаткуванням та створили потужну команду науковців.

Щиро дякуємо всім партнерам та колегам за наполегливу щоденну працю яка спонукає нас на досягнення нових вершин та сприяє підвищенню авторитету Vitagro Partner на аграрному ринку України і за її межами.

 Вітаємо з прийдешніми святами Нового року та Різдва Хрестового!