VITAGRO - 20 років на шляху до успіху

20 років- для компанії - це тільки початок, за ці роки команда VITAGRO змогла створити свою історію і як показує час- це справжня історія успіху.

Секрет історії успіху компанії  - це відповідь на потреби ринку та робота на високій швидкості!

За 20 років було зроблено багато: запущені нові кластери бізнесу, нові ринкові ніші, створені нові бренди, освоєні нові землі. Багато людей вклали досвід, енергію та час, щоб компанія була успішною і розвивалася.

Найбільша цінність компанії – команда! Ні для кого не секрет, що  не технології, будівлі, техніка, а саме злагоджена команда дозволяє досягнути високих результатів. 

Злагоджена робота керівників та менеджерів дозволяють швидше реагувати на потреби  ринку, партнерів , відповідати на  кризові явища, як результат, швидше досягати поставлених цілей.

Vitagro Partner  почала роботу в групі компаній з 2004 року, як ПП Агропром, а в 2012 шляхом ребрендингу почала працювати під брендом Vitagro Partner.

Основна місія компанії – бути надійним партнером аграріям, завжди поруч! За роки роботи ми створили власні бренди та збудували команду мрії! Багато років тому команда з 20 чоловік починала працювати з західних регіонів, а на сьогоднішній день  Vitagro Partner  працює по всій Україні та має у штаті 150 висококваліфікованих спеціалістів.

Разом ми робимо усе можливе, щоб розвивати ринок, вдосконалювати технології, підвищувати стандарти, працювати на досягнення нових результатів, та покращувати добробут усіх українців.